cropped-Logo-RemcovanderPluijm_1-e1549812089544-1.png

Oplossingen

Behaal je doelen met online marketing

Relevantere content

Publiceer berichten die echt gewaardeerd en gedeeld worden door jouw doelgroep. Volgens voorspellingen kijken we in 2019 meer online dan op tv.

Efficiëntere (marketing)tools

Maak verbinding met je klanten, leveranciers, prospects en werknemers door gebruik te maken van gebruikersvriendelijke (marketing automation) tools.

Blijere klanten

Verdergaande digitalisering en transparantie worden je klanten nog machtiger. Persoonlijk klantcontact op het gewenste tijd wordt gewaardeerd en zelfs geëist.

Hogere autoriteit

Faciliteer en verzamel de mening van je klanten. Aanbevelingen, reviews en mond-tot-mond behoren tot hele belangrijke zo niet bepalende beïnvloeders bij jouw kopers.

Hogere loyaliteit

Verhoog klantentrouw met e-mail marketing en geautomatiseerde mailtjes. En betrek klanten bij het verbeteren van je diensten en producten.

Meer verbinding

Meet welke kliks tot bepaald gedrag op je site leiden en bepaal daarmee welke kanalen interessant zijn. Een conversie heeft plaatsgevonden door de allerlaatste klik.

Hoger in zoekmachines

Scoor onbetaald en betaald beter in de relevante zoekmachines Google en Bing. Optimaliseer de techniek van je site in combinatie met de juiste content.

Meer omzet

Bereik meer klanten en verhoog de conversie van bezoek naar klant. En adverteer ook op je sitebezoekers om herhaalbezoek te stimuleren. Haal meer uit je klantendatabase.

Wat zeggen de echte kenners?

Behaal je doelen met online marketing tools

E-mail Marketing

Met tools als MailChimp, Constant Contact of Campaign Monitor kan je je klanten relevante berichten versturen zowel periodiek als geautomatiseerd.

Marketing Automation

Tools als Hubspot, GetRespons, Marketo, Infusionsoft en Pardot (Salesforce) kunnen handmatige marketingtaken eenvoudig geautomatiseerd worden.

Google Ads

Adverteren op relevante zoekwoorden en op sitebezoekers (remarketing) behoren tot de meest belangrijke mogelijkheden op internet.

Review

Verzamel klantreacties en reviews via Facebook, Google of een reviewtool als Trustpilot, KiyOh, Feedback Company en Klantenvertellen voor verbetering en hogere autoriteit.

CRM

Zonder een tool voor klant- en relatiebeheer is tegenwoordig ondenkbaar. Salesforce CRM, Zoho CRM, SugarCRM, Dynamics 365 en Copper behoren tot de belangrijkste.

Chatbots

Wees bereikbaar ook na kantoortijden en in het weekend. Ontlast je medewerkers van klantenservice en verkoop met livechat en chatbots,.

WhatsApp Zakelijk

Bereikbaar zijn via messengers is wat voor de jeugd normaal is en bij de oudere generatie steeds normaler wordt. In 2018 maken 11,5 miljoen NL-ers gebruik van WhatsApp.

Geen Spreadsheets

Weg met databases opgeslagen in Excel spreadsheets. Databases horen in tools bij voorkeur opgeslagen in de cloud en benaderbaar door de juiste werknemers en klanten.

Apps

Een mobiele webpagina of mobiele app? In de App Store of Google Play? En betaald of gratis? Hoe is jouw aanwezigheid voor de mobiele consument en werknemer?

Apple

Meet welke kliks tot bepaald gedrag op je site leiden en bepaal daarmee welke kanalen interessant zijn. Een conversie heeft plaatsgevonden door de allerlaatste klik.

Google Mijn Bedrijf

Hoe is jouw presentatie van je organisatie in de zoekresultaten en maps van de grootste zoekmachine? Wil je aanwezigheid verbeteren in Google Zoeken en Google Maps.

Analytics

Big data, data-analyse, real-time dashboards zijn enkele buzz woorden. Hoe krijg jij inzage in de grote hoeveelheid aan data? En welke tools gebruik je?

Deliverability

Hoeveel van je e-mails belanden daadwerkelijk in de inbox van de ontvangers? Is alles technisch goed geregeld voor e-mails vanuit systemen als MailChimp, CRM etc.?

Afspraken

Online agenda's, reserveringen, afspraken met account managers en servicemedewerkers, webinars en conference calls. Zet jij deze al in als marketinginstrument?

Cloud

Steeds meer tools, software en apps worden of benaderbaar de cloud. Geldt dit ook al voor jouw personeel en klanten? Abonnementen op cloud toepassingen worden de norm.

Afbeeldingen

Word jij of je bedrijf ook gevonden als gezocht wordt op je naam of merknaam? En wat wordt er wel en niet gevonden? Zet jij afbeeldingen in voor hogere posities in Google?

Dashboards

Ontgrendel de kracht van je data met interactieve dashboards en rapporten die betere beslissingen mogelijk maken. Hoe? Met bijvoorbeeld de gratis tool Google Data Studio.

Databases

Hoeveel verschillende databases en Excel spreadsheets gaan er in jouw organisatie rond? Zijn deze benaderbaar voor de juiste mensen? En zijn deze altijd actueel?

Facebook Ads

Zet jij Facebook al in om héél gericht te adverteren en om sitebezoekers opnieuw te benaderen via Facebook? En betaal alleen voor het gewenste resultaat.

Video

YouTube is de tweede zoekmachine. Bewegende beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Hoe zet jij video in voor het bereiken van je marketing doelstellingen?

LinkedIn Sales & Marketing

In 2018 hadden 4,5 miljoen NL-ers een LinkedIn account. Hoe zet jij LinkedIn in voor je eigen carrière of het bereiken van klanten of nieuwe werknemers?

Mobile Ads

Maak jij al gebruik van de mobiele advertentie tool AdMob van Google? Heb je een aparte strategie voor mobiele gebruikers op sociale media of via mobiele apps?

Testimonials

Klanten trek je via klanten. Naast adverteren, Google en social media en zijn je bestaande klanten de belangrijkste bron van nieuwe leads. Benut jij deze al?

Whitepapers

Gebruik jij al klantcases of whitepapers voor het genereren van leads? Echt relevante content zorgt er ook nog voor dat deze gedeeld wordt met derden.