Interesse in een webshop?

Onlangs vroeg Remo Engelen mij of ik ervaring heb met het bouwen van webshops. “Ja”, was daarop mijn antwoord, “drie jaar geleden heb ik een Shopify webshop gemaakt voor een klant”. Vervolgens gaf ik aan om dit nog een keer te willen doen met als doel een demo webshop te maken. Een webshop inclusief koppelingen met platformen zoals Bol.com, Google Shopping, Amazon, Miinto, Bing Ads, Marktplaats etc. en met alle gangbare betaalmethoden als iDEAL, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Shop Pay (Shopify), Mastercard, VISA en Maestro.

Eenmaal bezig wilde ik dan ook wel actuele producten aanbieden. Zo kwam ik uit bij elektronica van het merk Salora via mijn vriend Robbert Albers. De shop bevatte in eerste instantie alleen Salora action cams, magnetrons, speakers en televisies.

Een webshop kan natuurlijk niet zonder merknaam. En zo was de merknaam remkoopjes.nl geboren. Daniela Lorenc, mijn (zaken)partner, van Lorenc Ontwerpt, heeft een logo gemaakt en mijn dochter Féline had al eerder de blauwe huisstijlkleur bepaald.

Camera kopen?
TV kopen?
Verlichting kopen?
Vervolgens zijn er door Marius Bossché van MAAR-AV Solutions vier aantrekkelijke, zakelijke acties voor draadloos presenteren bedacht en is er een topkwaliteit webcam (voor bijv. videoconferencing) van Logitech te koop gekomen. Tevens zijn er via TV-beugels te koop om tv’s en presentatieschermen op te kunnen hangen aan de muur. Tot slot zijn er vanuit restpartijen vier aantrekkelijke acties voor LED verlichting (voor thuis of op kantoor) ontstaan: drie downlights/spotjes en een floodlight/breedstraler. Neem gerust een kijkje op remkoopjes.nl of profiteer direct van de zakelijke acties op https://remkoopjes.nl/collections/zakelijke-acties.
Action Cam kopen?
Heb je ook interesse in een eigen Shopify webshop? Of heb je een restvoorraad waar je snel vanaf wil? Neem gerust contact op via onderstaand formulier of via remco@remcovanderpluijm.nl of +31(0)6-51531112. 💙🛒

Ik heb interesse in een Shopify webshop:

Naar boven